Posibi A/S 

 

Posibi A/S er tidligere Renofyn ApS og Scrap-Solutions der er fusioneret.

 

Vi er en handelsvirksomhed, der er baseret på omfangsrigt netværk af genvindingsvirksomheder og teknologier. Hermed kan vi bringe det rette materiale til rette genvindingsteknologi.

 

Vores virksomhed lever af at genvinde de knappe ressourcer via viden. Vi vil gerne fremstå som en professionel virksomhed med værdier som: 

 

  • Løsningsorientering (vi løser opgaver for kunden, også selv om det konkrete ikke er vores fokusområde)
  • God service (vi siger tingene lige ud, henter, når vi siger, vi henter osv.)
  • Troværdighed (vi gør det, vi siger)
  • Tilgængelighed (vi er der altid og gemmer os ikke)
  • Viden (vi skal være kendt for at have en god faglig viden, nationalt og internationalt)

 

Posibi A/S har stort meget netværk indenfor genvindingsbranchen, der rækker langt ud over landets grænser, og er opbygget gennem vores dygtige medarbejdere gennem mange år.

 

Vi håndterer affaldsfraktioner, såsom metaller, plast, tekstiler, WEEE, men har også viden indenfor batterier, komponenter, printplader, glas, syre samt filterkager fra Skandinavien, og afsætter disse varer til de mest optimale genvindingsvirksomheder globalt.

 

Posibi A/S er etableret i 2023, og er en fusion mellem Scrap Solutions A/S blev etableret 2008, men har sine rødder mere end 20 år tilbage i genvindingsindustrien og Renofyn ApS har rødder tilbage fra 1984. Scrap og Renofyn har arbejdet tæt sammen siden 2014, og blev en del af en større gruppe virksomheder med samme ejer. I denne konstellation, er DKK-Plastics og en del af vores virksomhedsgruppe.